Het nieuwe seizoen

Wij hier op werkplek bergstraat hopen dat je een heerlijke zomer hebt gehad. Het wordt buiten al iets kouder, de studenten vullen de straten van de stad weer, de toeristen verminderen.

De stad Wageningen heeft zo zijn ritme’s en op de Werkplek is het niet anders. Dit is de derde september dat we open zijn. En zag je meestal een van ons: Jelle of Janneke op de werkplek. Dat gaat veranderen! We hebben inmiddels een heel team aan gastheren en -vrouwen waarmee we samen de hele week jullie van een werkplek kunnen voorzien.

Weet je hoe ons weekritme er uit ziet?

Open: Maandag tot en met Vrijdag 9 – 5 uur

Dinsdag en Donderdag: Dutch lunch

Vrijdagavond: Open café of Potluck

Je hoeft niet te boeken en kunt zo binnenlopen. Wil je echt zeker zijn van een plekje dan is boeken wel fijn. Ook kun je de mooie ruimte gebruiken voor een groepsboeking. Neem het ervan en stel me een vraag als je meer wilt weten. De eerste dag proefwerken is gratis. Je betaald naar inkomen. 5,- of vier dagen voor 17,- (incl. koffie, thee, evt. spar gesprek, ) en ritme niet te vergeten.

We hebben ook een maandritme: op elke eerste zondag van de maand (koopzondag) hebben we van 16.00 – 17.00 een viering met meditatieve zangmuziek van Taizé.Taizé is een dorpje in Frankrijk waar op een dag iets gebeurde met grote gevolgen. Van de zomer bracht ik het met Emma,  en een stel anderen een bezoek: 

Lees hier meer:
https://jannekeonderweg.nl/frere-roger-en-taize-23/

Dit zijn de data voor de Taizé vieringen voor het komende half jaar. 

3 september

1 oktober

5 november

3 december