Kom flexwerken in december

Werkplek + koffie/thee + wifi + stilte = de perfecte omgeving voor concentratie

December: tijd om het jaar af te ronden (ook dat ene project)

Thuiswerken is gewoon lastig. Ben je net goed bezig met die offerte dan gaat de telefoon, weg aandacht. Thuiswerken is ook eenzaam dus doe je een keer extra een boodschap. Als je eindelijk aan dat project bezig bent komt er een kind thuis, of begint de buurman een gat te boren. Weg concentratie.

Daarom is er nu Werkplek Bergstraat: een plek waar je in alle rust je werk kunt doen. Uiteraard is er goede koffie, thee en wifi. Omdat we je graag helpen het jaar goed af te ronden (ook dat ene project) kun je in december gratis een dag proefwerken. We zijn elke dinsdag tot en met vrijdag open, check hier de beschikbaarheid en boek je plek. (Vanwege de corona-maatregelen beperken we de ruimte op dit moment tot 5 personen.)

FLEXwerkplek: het alternatief voor je (thuis)kantoor

Een werkplek aan de Bergstraat is een prima plek om in stilte je werk te doen. Inclusief een in hoogte verstelbare zit/sta-bureau, altijd goede koffie of thee, gratis wifi en tijd voor een spar-gesprek.

Lees meer >

WERKruimte: ideaal voor workshop of vergadering met 2-10 personen

De ruimte is ook te huur voor vergaderingen of presentaties met meerdere personen. Altijd met koffie of thee en met wifi. Verschillende opties beschikbaar, zoals lunch, iets bij de koffie en huur van een beamer.

Lees meer >

Hoe ziet een dag FLEXwerken eruit?

Nieuwsgierig hoe een dag flexwerken er uit ziet? Lees deze blog. Liever gewoon uitproberen? Kom een dag proefwerken, boek je plek hier (de eerste dag is gratis.)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als nieuws